Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpen / offentlig del av tilbakemeldinger

I aksjonsforskningsprosjektet til Ragnvald Holst-Larsen har det vært viktig å ha en referansegruppe som kunne komme med kommentarer, både kommentarer om prosessen, faglige tilnæring, forskningen generelt, men mest av alt hvordan man skal jobbe med ungdommer som har falt ut av videregående skole ( dropouts)

I en prosess med et phd arbeid i form av en aksjonsforskningsprosess på nesten 2 år vil det være perioder hvor tilbakemeldinger finnes, men det er enda ikke avklart om alle vil være offentlige. Pr sept 2019 er det enda ikke avklart hvem som kan stå frem offentlig, og hva som kan brukes i avhandlingen anonymt, som privatperson med yrkeserfaring, eller som fagperson i embets tjeneste.

( Som man kan se av de ganske spissede formuleringene til debatt som jeg har laget under så er det ikke alltid det er mulig å stå frem med navn selv om man har sterke meninger om saken. Det er mange som jobber i en etat som gjerne vil skylde på mangelfullt arbeid i en anne - og det med rette)

Tilbakemeldinger vil derfor snart komme her når det er avklart om de kan vises offentlig.

Referansegruppen består av

Referansegruppen får jevnlig spørsmål om faglige utfordringer samt erfaringer fra prosjektet som de gir sin mening til meg og referansegruppen om. Referansegruppen får også mulighet til å kommentere de andre deltakernes innlegg noe som gir en svært verdifull diskusjon i forhold til mange av problemstillingene som finnes.

Det er ikke å legge skjul på at i arbeidet med dropouts er det mange vanskelige spørsmål som man skal finne løsninger på - og det er mange innfallsvinkler og uenigheter som er viktig å få belyst.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn